BambooXLZakelijk

BambooXSParticulier

bamboetrap.nl
Bamboe trappen

Bamboe trappen

Bamboe
Hét duurzame alternatief voor hardhout

Bamboe trappen

Bamboe is een uitstekend materiaal voor toepassingen van allerlei type trappen. De traptreden en bordessen als verlengstuk van een bamboe vloer kunnen wij verzorgen maar ook alle overige onderdelen van een trap kunnen wij voor u produceren.

Hieronder treft u een selectie aan van een aantal standaard producten bamboe traptreden. Ons assortiment is zo samengesteld dat u als handige Doe het zelfer of enthousiaste klusser eenvoudig en met gemak uw eigen bamboe overzettreden kunt verwerken als bekleding van uw bestaande bamboe trap. U creëert dan uw eigen bamboe design trap. Ook aan de professional is gedacht. Voor de houtverwerkende industrie en staalleveranciers bieden wij oplossingen voor bamboe op stalen trappen.
Indien de juiste machines of gereedschappen ontbreken voor de juiste ver- of bewerking van bamboe, kunnen wij u ook ter zijde staan met de bewerkingen van plaatmaterialen. Wilt u net even iets anders, dan verwijzen wij u graag naar product 5 “overige toepassingen”. Hier kunt u uw programma van eisen en wensen invullen en ons kenbaar maken waar u naar op zoek bent.

Rechte bamboe traptreden
Rechte traptreden
Bamboe schuine traptreden
Schuine traptreden
Bamboe stalen trapbekleding
Stalen trapbekleding
Bamboe trapleuning
Bamboe trapleuning
overige bamboe toepassingen
Overig